Main Menu
Home
Toepassingen
Werkwijze
Expertise
Cases
Contact
Login Form
Gebruiker

Paswoord

Herken mij
Paswoord vergeten?
Nog geen rekening? Maak een rekening aan
Populair


Toplagen op recept
ITS is toonaangevend op het gebied van oppervlaktebehandeling middels coatings. Een groot assortiment coatingprodukten en -systemen zijn in de tijd ontwikkeld voor specifieke toepassingen. De kracht ligt vooral in het naar klantenwens specificeren en leveren van systemen welke of speciaal voor de klant worden ontwikkeld, of op basis van langjarige ervaring met de producten geschikt blijken.
De pure coatings worden betrokken van producenten die wereldwijd worden beschouwd als kwalitatieve marktleiders op hun gebied.

Cases ITS
ImageITS is, als intermediair tussen coating-productie en -applicatie, continue gefocused op weer andere oplossingen voor weer andere (mogelijke) problemen.
''Paneel-toppings'' een eigen innovatie van ITS, vormt inmiddels een aparte  productgroep en levert  vaak oplossingen voor brugdekken, helidekken, marineschepen, looptunnels e.d..
Lees meer...
Expertise
Image• Het is mogelijk gebleken om ook bij lage temperaturen (beneden 5ºC) goed hechtende coatings aan te brengen, welke (toch) snel drogen.
• Ook op een vochtige of slecht geprepareerde ondergrond kan een goede hechting worden verkregen voor een duurzame slijtlaag.
Lees meer...
beschermen,afdichten & antislip
ImageBeschermen
De beschermende toplagen van ITS zijn o.a.  te vinden in de wegenbouw en de off shore sector, in parkeergarages en op roro- en marineschepenen, op bruggen, op helidekken en bedrijfsvloeren.

Lees meer...
Werkwijze
ImageITS inventariseert ter plekke het wensenpakket en de problematiek en maakt een inschatting van de effecten en risico’s, ook op lange termijn. Op basis van deze criteria ontvangt de opdrachtgever een advies van aanpak en een calculatie.
Lees meer...
Laatste items
   Home
Website realisatie lucos.nl